• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

Buiskoppelingen

Wil je zelf iets van steigerbuis maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Steigerbuis koppelingen
Voor zowel steigerbuizen als steigerbuiskoppelingen zit u bij Tubeclamps goed. Perfect zelfs, want ons assortiment is zo groot dat u gegarandeerd de steigerkoppelingen vindt die u zoekt. Onze buisklemmen zijn verkrijgbaar in: wit mat, zwart, staal gegalvaniseerd, onbehandeld, rond aluminium en vierkant aluminium. Deze steigerpijp koppelingen zorgen dat alles wat u bedenkt uit te voeren is. Ontdek ook gelijk onze grote collectie steigerbuizen. En neem een kijkje op onze inspiratiepagina als u alle mogelijkheden wilt ontdekken.

Maak direct een keuze, dan leveren we uw steigerbuis koppelstuk, de steigerbuisklem of andere steigerbuis onderdelen morgen al bij u af.

Buiskoppelingen
Met de combinatie van steigerkoppelingen en steigerbuizen kunt u alles maken. Met gemak maakt u het ene meubel na het andere. Deze meubels kunt u perfect afstemmen op uw smaak. We bieden zo veel verschillende soorten en maten dat de perfecte modellen buiskoppelingen er altijd voor u bijzitten. Begin eens met een kapstok. Als u de smaak te pakken heeft, maakt u wellicht ook nog een hoogslaper met bureau of zelfs een lamp. Neem een kijkje op onze inspiratiepagina voor de eindeloos vele mogelijkheden. 

Assortiment steigerpijp koppelingen
Onze verschillende kleuren en diameters van de koppelingen met bijpassende steigerbuis onderdelen zorgen dat u kunt maken wat u wilt.

• Witte steigerbuis koppelingen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en verkrijgbaar in verschillende diameters: 26,9 mm, 33,7 mm en 42,4 mm. 
• Zwarte koppelingen steigerbuis koopt u in de diameters: 21,3 mm26,9 mm33,7 mm42,4 mm en 48,3 mm.
• Staal gegalvaniseerde (thermisch verzinkte stalen koppelingen) steigerbuiskoppelingen zijn er in de diameters: 21,3 mm26,9 mm33,7 mm42,4 mm48,3 mm en 60,3 mm
• Onbehandelde buiskoppelingen kunnen ook buiten gebruikt worden, mits u ze behandelt. Ze zijn antraciet van kleur. Onbehandelde steigerkoppelingen worden onder invloed van vocht roestkleurig.

Beschikbaar in de diameters 26,9 mm, 33,7 mm en 42,4 mm.
• Aluminium buiskoppelingen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende diameters: 27 mm, 33 mm, 42 mm, 48 mm en 60 mm. 
Vierkante koppelingen steigerbuis verkopen we in de diameter 25 mm en 40 mm.

Ontwerp uw eigen meubel met steigerpijp koppelingen
Steigerkoppeling maken het mogelijk uw eigen meubel eenvoudig en goed te bouwen. Met de hoekstukken en T-stukken tot kniestukken in verschillende diameters is alles mogelijk. En u bestelt alles heel eenvoudig bij Tubeclamps. Kies het steigerbuis koppelstuk dat u nodig heeft en plaats het in uw winkelmand. Bestel de steigerbuizen en andere benodigdheden er direct bij. Neem eens een kijkje bij de steigerbuizen of bijvoorbeeld ons steigerhout. Heeft u alle steigerbuis onderdelen verzameld, dan plaatst u uw bestelling.


Scherp geprijsd en morgen in huis
De steigerbuiskoppelingen bij Tubeclamps zijn altijd van topkwaliteit. Dit betekent niet dat u er de hoofdprijs voor betaalt. Zowel onze steigerbuis onderdelen, als buizen zijn altijd voordelig. Daarnaast zorgen we voor een razendsnelle leveringen. Morgen staan we al bij u voor de deur als u de buisklemmen vandaag voor 15.00 uur bestelt.