• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

Buiskoppelingen staal

Kort T-Stuk

Type:
T-101A, B, C, D, E, G

Kniestuk 90°

Type:
T-125 A, B, C, D, E, G

Drieweg kniestuk 90°

Type:
T-128 A, B, C, D, E, G

Ronde voetplaat

Type:
T-131 A, B, C, D, E, G

Leuningdrager

Type:
T-143 A, B, C, D, G

Haak

Type:
T-182 A, B, C, D, G

Bevestigingsring

Type:
T-199 A, B, C, D, G

Lang T-stuk

Type:
T-104A, B, C, D, E

Hoekstuk doorlopende staander

Type:
T-116A, B, C, D, E, G

Kruisstuk in 1 vlak

Type:
T-119A, B, C, D, E, G

Pagina's

Wil je zelf iets van steigerbuis maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Buisklemmen staal
Stalen buis koppelingen geven een stoere uitstraling aan uw meubel. Aan uw zelfgemaakte meubel wel te verstaan. Heel eenvoudig maakt u uw droomontwerp. Zelfs met twee linkerhanden is dit kinderspel. De bijpassende stalen koppelingen maken van de materialen een in-elkaar-schuifsysteem. U hoeft de koppelingen alleen nog even vast te schroeven en de ijzersterke constructie is klaar. Bestel de buisklemmen staal vandaag en u kunt morgen ervaren hoe eenvoudig het is. Als beloning geniet u eindeloos lang van uw perfecte meubel! Wilt u een stap verder gaan? Bestel dan gelijk steigerhout, beton poeren en andere materialen.

Stalen koppelingen
Haal de meubelmaker in uzelf naar boven. Ineens blijkt het kinderlijk eenvoudig om een designtafel, trendy lamp of blitse eettafel te maken! Bij Tubeclamps vindt u alle materialen die u nodig heeft.

Schuif-schroefsysteem
Het maken van uw eigen meubels is zo eenvoudig omdat u de stalen buizen alleen maar in de stalen koppelingen hoeft te schuiven om ze vervolgens vast te schroeven met een inbusschroevendraaier. Onze grote collectie stalen buis koppelingen zorgt dat u iedere hoek en verbinding kunt maken. Al snel verschijnt voor uw ogen een oersterk prachtmeubel waar u jaar na jaar van kunt genieten. De duurzaamheid van het meubel past ook helemaal bij deze tijd. Ontdek ook onze stalen steigerbuizen.

Diameters
We hebben een breed assortiment buizen en koppelingen. Naast stalen buisklemmen vindt u bij ons onder andere witte, zwarte en aluminium koppelingen en buizen. Al deze buizen en klemmen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Kiest u voor de buisklem staal uit de volgende opties:

• 21,3 diameter
• 26,9 diameter
• 33,7 diameter
• 42,4 diameter
• 48,3 diameter
• 60,3 diameter

Varianten buisklemmen staal
Om de juiste hoek of verbinding te maken, kiest u uit vele koppelstukken. Deze buisklemmen maken alles mogelijk.

Buiskoppeling kort T-stuk zink
Buiskoppeling kniestuk zink
Buiskoppeling kniestuk zink
Buiskoppeling kniestuk zink
Buiskoppeling leuningdrager zink
Buiskoppeling bevestigingsring zink
Buiskoppeling haak zink
Bevestigingsring 90 gr
T-stuk met zij-uitgang
Hele kapbeugel met 1 lip
Buiskoppeling hoekstuk zink
Buiskoppeling hoekstuk zink
Buiskoppeling koppelstuk zink

Verzinkte stalen koppelingen
De stalen buizen en koppelingen zijn goed beschermd tegen roest. Hierdoor kunt u ze zowel binnen als buiten gebruiken. De koppelingen en buizen zijn in een bad van vloeibare zink gedoopt, waardoor er zich een laag zink om de koppelingen en buizen heeft gevormd. Dit maakt de buizen nog sterker dan de andere buizen en het zorgt voor een extra stoere look.

Online bestellen
Bestel direct de stalen buiskoppelingen, bijpassende buizen en eventueel ook steigerhout, beton poeren, schroeven en andere materialen. Kies de diameter die het beste bij uw ontwerp past en de buisklemmen die u nodig heeft. Twijfelt u of u de juiste materialen bestelt? Onze klantenservice neemt graag uw bestelling met u door en geeft waar nodig advies.