• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
 • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
 • Zwart
 • Staal
 • Goud
 • Wit
 • Hout

Steigerbuiskoppelingen – scherp geprijsd

Groot assortiment aan steigerbuiskoppelingen

buiskoppelingU wilt zelf steigerhouten meubilair maken en bent daarom op zoek naar steigerbuiskoppelingen? Dan bent u bij Tubeclamps aan het juiste adres! Kwaliteit is bij ons gegarandeerd en dat tegen scherpe prijzen. Vanuit ons ruime assortiment kunnen wij direct uit voorraad leveren waardoor uw bestelling altijd snel bezorgd wordt, vaak al de volgende dag.
 

Sinds 1960 specialist in steigerbuis koppelingen

Al sinds 1960 zijn wij gespecialiseerd in steigerbuiskoppelingen. De expertise van Tubeclamps op het gebied van steigerbuiskoppelingen is dan ook zeer groot. In onze webshop bieden we een groot assortiment aan van alle voorkomende steigerbuiskoppelingen. 

Steigerbuizen en steigerbuiskoppelingen

Als het om steigerbuizen gaat, hebben wij werkelijk alles. We hebben een zeer breed assortiment aan steigerbuiskoppelingen en steigerbuisaccessoires. Daarnaast bieden we scherp geprijsde steigerhouten planken aan. Bij ons vindt u dan ook alles wat u nodig hebt om een compleet steigerbuisproduct te maken!

Wij bieden zeven verschillende steigerbuiskoppelingen aan:

steigerbuiskoppeling

 • Hoekstuk
 • Kniestuk
 • T-stuk
 • Kruisstuk
 • Koppelstuk
 • Voetstuk 
 • Overigen

Bekijk ze in onze webshop!

DIRECT NAAR DE WEBSHOP

online bestellen

Als u precies weet welke steigerbuiskoppelingen u nodig heeft, kunt u deze eenvoudig direct online bestellen. U hebt de keuze uit zeven typen steigerbuiskoppelingen. Onze webwinkel werkt daarbij zeer eenvoudig. Je kunt de buiskoppelingen filteren om vervolgens de gewenste selectie over te houden. Wanneer het gewenste product wordt aangeklikt, is het mogelijk om de gewenste maat uit te kiezen. 

Steigerpijp koppelingen

Steigerbuis koppelingenDe steigerpijp koppelingen die wij aanbieden, worden rechtstreeks uit onze voorraad geleverd. Met buiskoppelingen van Tubeclamps bent u gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige producten met een zeer lange levensduur. Bij levering kunt u direct aan de slag, de steigerbuizen zijn gemakkelijk met de steigerbuis koppelingen te verbinden.

Goede service en snelle levering

Wanneer u bij Tubeclamps uw bestelling plaatst, bent u verzekerd van een goede service en snelle levering. De buiskoppelingenshop van Nederland is per e-mail en telefoon dagelijks bereikbaar en staat graag voor u klaar! Twijfelt u over welke materialen voor u geschikt zijn? Neem dan contact op met de buiskoppeling expert van Nederland. Wanneer u buiskoppelingen bestelt, heeft u deze in de meeste gevallen de volgende dag in huis.

Steigerkoppelingen in alle varianten

Tubeclamps heeft steigerbuis koppelingen in alle soorten varianten. Het assortiment bevat onder andere korte t-stukken, lange t-stukken en ronde voetplaten. Daarnaast kunt u de buiskoppelingen in zowel zwarte als verzinkte varianten bestellen. Kortom, voor alle soorten buiskoppelingen kunt u terecht bij Tubeclamps! Zie ons hele assortiment zwarte variantenverzinkte varianten en aluminium varianten.

Diverse materialen en kleuren buiskoppelingen

Tubeclamps biedt je ruime mogelijkheden als het gaat om materialen en kleuren.
Als een van de weinige buiskoppelingspecialisten bieden wij de volgende mogelijkheden:

Meubels op maat

buiskoppelingenMet steigerbuizen en buiskoppelingen maakt u uw eigen meubels op maat. Van trendy kapstokken, mooie tuintafels tot een moderne kapstok voor in de gang. Steigerbuizen in combinatie met buiskoppelingen zijn bij uitstek geschikt om er ijzersterke meubels mee te maken die tegen een stootje kunnen. Passen de verzinkte buiskoppelingen niet bij de rest van uw interieur? Probeer dan eens een zwarte buiskoppeling!

Steigerbuis koppelingen

De steigerkoppelingen van Tubeclamps zijn van ijzersterke kwaliteit. Doordat ze niet roesten kunt u ze zowel voor binnen als buiten gebruiken. Hierdoor kunt u uw eigen gemaakte meubels zorgeloos buiten laten staan als het buiten regent. In de meeste gevallen is voor de montage van de steigerkoppelingen een inbussleutel genoeg. Hierdoor zijn de constructies met steigerbuis koppelingen ook weer makkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Steigerbuis koppelingen bestelt u dus bij Tubeclamps! Zie ook informatie over andere soorten koppelingen.

Vakmanschap

Met de steigerpijp koppelingen van Tubeclamps kunt u zichzelf transformeren tot een echte vakman. De eenvoudig te monteren koppelingen zijn voor iedereen toepasbaar. Mocht u er toch tegenop zien de buiskoppelingen zelf aan de steigerbuizen te bevestigen? Geen probleem! Tubeclamps kan de montage volledig voor u verzorgen. Door een eigen team van monteurs kunnen wij alles voor u in elkaar zetten en compleet bij u thuis afleveren. Met veel ervaring, vakkundig personeel en lage prijzen bent u van een topproduct verzekerd!

Buiskoppelingen

Buiskoppelingen dienen als verbindingsstuk tussen de steigerbuizen, zodat u alle mogelijke creaties in elkaar kunt zetten. Daarom voorziet Tubeclamps ook in alle mogelijke buiskoppelingen, die daarnaast ook in elke hoeveelheid te bestellen zijn tegen scherpe prijzen.

Wilt u informatie over onze steigerbuiskoppelingen?

Neemt u dan contact op met onze steigerbuisspecialist