• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

Tuintafel van steigerhout, ook op maat


Steigerhouten tuintafels voor een scherpe prijs

U zoekt een kant-en-klare tuintafel van steigerhout? Of wilt u zelf een tuintafel van steigerhout maken en zoekt u alle onderdelen die hiervoor nodig zijn? Bij Tube Design vindt u waarnaar u zoekt!

Kant-en-klare tuintafels van steigerhout

Tuintafel steigerhout

De geschiedenis van Tubeclamps gaat maar liefst terug tot 1960. In die jaren hebben we een grondige expertise opgebouwd op het gebied van steigerbuizen en steigerhout. We hebben een selectie gemaakt van veelgevraagde steigerhouten meubelen. Zo kunt u in onze webshop ook kant-en-klare tuintafels van steigerhout gemakkelijk direct online bestellen. 

Tuintafels van steigerhout op maat!

Als u een idee hebt voor bijvoorbeeld een steigerhouten bank, stoel of loungeset, kunt u via onze steigerbuiswizard precies aangeven wat u wilt. Wij van Tubeclamps maken dan een offerte op maat voor u. Alles is mogelijk. 

Eenvoudig in elkaar te zetten

U wilt tuintafels van steigerhout, maar hebt er absoluut geen zin in urenlang te prutsen, te boren of moeilijk te doen met allerlei bevestigingsmaterialen. Bij Tubeclamps heeft u deze problemen allemaal niet. Door de meegeleverde heldere tekeningen zijn onze tuintafels van steigerhout zonder enige moeite in elkaar te zetten. Heeft u weinig tijd of twijfelt u toch nog? Ook geen probleem. Bij Tubeclamps is ook het (gedeeltelijk) gemonteerd toezenden mogelijk. Net wat u wilt!  

U heeft een vraag over onze steigerhouten tuintafels?

Neemt u dan contact op met onze steigerbuisspecialist: Patrick!