• 60 jaar ervaring
  • Deskundig advies
Telefoonnummer: 0318-504281
Totaal: € 0,00

Steigerbuis kopen: goedkoop en snel

zwarte steigerbuizenSteigerbuis kopen? Dat doet u online bij Tubeclamps.nl. Bent u al een tijdje op zoek naar steigerbuizen, maar wilt er niet teveel voor betalen? Wij hebben alles voor het maken van een steigerbuis tafel, een kapstok of ander meubilair. Een steigerbuis van aluminium, staal, hout? of een zwarte steigerbuis? Wij hebben alle soorten steigerbuizen in ons assortiment die u kun kopen. Daarnaast bieden we producten op maat.

Vier soorten steigerbuis materialen:

  • Stalen steigerbuizen
  • Aluminium steigerbuizen
  • Zwarte steigerbuizen
  • Houten steigerbuizen

Met deze verschillende materialen kunt u van alles maken: van steigerbuis tafels tot bijpassende stoelen, trendy en robuust meubilair en bijvoorbeeld ook winkelinrichtingen. Door steigerbuizen te combineren met steigerhout ontstaat een stoere look, die op dit moment heel populair is.

Steigerbuizen online bestellen

Een steigerbuis kunt u eenvoudig online via onze webshop bestellen.  

NU kopen

Vergeet u niet ook te kijken naar ons aanbod aan steigerbuis koppelingen en accessoires. We hebben ook mooi geprijsde steigerhouten planken, zodat u alle benodigdheden voor uw project in één keer kunt kopen. Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, dan heeft u de volgende dag uw bestelling al in huis. Voor de precieze levertijd, voorwaarden en betaalmethodes kijkt u onderaan deze pagina bij Bestelinformatie.

Aluminium steigerbuizen

aluminium steigerbuizenWilt u een aluminium steigerbuis kopen? Aluminium steigerbuizen zijn fijne lichtgewicht buizen. Op die manier wordt onnodig gewicht bespaard. Bij het gebruik van de aluminium steigerbuis moet altijd rekening worden gehouden dat de buis op lange afstand wat meer doorbuigt dan de stalen variant. Het is daarom aan te raden een aluminium buis van maximaal 150 centimeter te gebruiken. 

Sterke, stalen steigerbuis

stalen steigerbuizenBij Tubeclamps kunt u sterke stalen steigerbuizen kopen. Een sterke, stalen steigerbuis is geschikt voor bijvoorbeeld in de bouw. Een stalen buis is stabieler dan zijn aluminium en houten tegenhangers. De stalen variant is veelvuldig in te zetten. Stalen steigerbuizen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor kledingrekken, zowel thuis als in kledingzaken. Ook voor kapstokken en tafels zijn ze perfect te gebruiken. Laat uzelf inspireren door onze modieuze stalen steigerpijp!

Nieuw: houten steigerbuizen

De houten steigerbuis is nieuw in ons assortiment. Wanneer u graag zelf steigerhouten meubelen maakt, is een stevige buis die meekleurt met de rest van de materialen een goede optie. Deze buis heeft een stoere, stevige en robuuste uitstraling, zoals steigerhouten meubelen bedoeld zijn. Van deze populaire houten steigerbuizen hebben wij een selectie gemaakt, zodat u ze gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen. 

De juiste steigerbuis voor u

steigerbuizen op maatEen stalen steigerbuis is ideaal voor kledingrekken, omdat kleerhangers hier goed over heen glijden. Aluminium steigerbuizen zijn lichtgewicht buizen, die perfect zijn voor reclameframes, zowel binnen als buiten. Houten buizen kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld meubelen, zoals steigerhout tafels.

 Bekijk ons assortiment

Steigerbuis specialist sinds 1960

Onze kennis op het gebied van steigerhout en -buizen reikt ver: Tubeclamps is sinds 1960 dé specialist. Onze passie en ervaring is al terug te vinden in 1953. Toen begonnen we met het toepassen van steigerbuizen in koeienstallen. Het viel op hoe ijzersterk deze klemmen waren en al snel werden de buizen ook voor heel andere doeleinden gebruikt.

Kwaliteit voor u op maat

steigerpijp kopenNiet voor niets zijn onze hoogwaardige producten bijna zestig jaar later nog steeds dé standaard in tal van branches: van de scheepsbouw tot reclamemakers en van de meubelmakerij tot doe-het-zelvers. In ons assortiment vindt u een varia aan de beste steigerbuizen. Wat uw wens of probleem ook is, met Tubeclamps maakt u het eenvoudig zelf. Wij zoeken graag met u naar een passende steigerbuis, geheel op maat en precies naar uw wensen.

Morgen steigerbuizen in huis

Weet u al precies welke steigerbuizen u wilt kopen? In onze webshop kunt u snel en eenvoudig de door u gewilde buizen bestellen. Maak in het menu een keuze uit de drie beschikbare soorten, geef aan welke doorsnede u nodig heeft en natuurlijk welk aantal u wilt bestellen en wij maken uw bestelling in orde.

Steigerbuis kopen online

Wie online koopt bij Tubeclamps, profiteert van scherpe prijzen. Want waarom zouden wij onze groothandelsprijzen voor u als consument duurder maken? Ook particulieren kunnen uw wens bij ons volledig op maat (laten) ontwerpen. Via onze Steigerbuis Wizard kunt u aangeven wat u precies zoekt, dan maken wij een passende offerte. U krijgt bij ons altijd een volledig op maat ontworpen product, voor de beste prijs. 

Zelf maken of door ons laten maken

Wat u ook bestelt, onze producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en te hergebruiken. Bent u niet overtuigd van uw kunnen of heeft u twee linkerhanden? Of is gebrek aan tijd juist een probleem? Wij kunnen elke steigerpijp op maat maken zodat u kunt kiezen voor een volledig of deels gemonteerd product. Alles is mogelijk bij Tubeclamps. Zie ook informatie over bouwsteigers. 

Meer weten? Neem contact op

De trend van steigerbuizen kopen en steigerhout kopen willen we via onze webshop ook voor u aantrekkelijk en bereikbaar maken. Onze jarenlange kennis en ervaring delen we graag met u. Wij willen de passie voor ons vakmanschap overdragen, u inspireren tot het maken van uw eigen meubels en oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies. 

Beoordeling 9.4 gebaseerd op 256 individuele klant beoordelingen op Kiyoh.