• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

Steigerbuis kopen

zwarte steigerbuis

GROOTSTE ONLINE STEIGERBUIS AANBOD 

Steigerbuis kopen? Dat doet u online bij Tubeclamps.nl. Wij hebben het grootste steigerbuisaanbod uit voorraad leverbaar. Als enige webshop bieden wij een behoorlijke diversiteit aan kleuren en materialen. Naast onze zwarte steigerbuizen hebben we beschikbaar de kleuren: Wit, Goud en Grijs. Materialen: Staal, Aluminium en Hout!

Naast deze veelzijdigheid aan kleuren zijn onze buizen ook verkrijgbaar in veel diameters en lengtematen. De meest gangbare diameters: 21,3, 26,9, 33, 42, 48 en 60 mm. En de meeste buizen kunnen zelfs in handelsmaat (6 meter) worden geleverd. Alles wat je verder nodig hebt aan buizen, koppelingen en accessoires hebben wij uit voorraad leverbaar!

ZWARTE STEIGERBUIS

Vooral de zwarte steigerbuis is de laatste periode behoorlijk in trek. In ons assortiment hebben we zowel zwarte steigerbuizen als zwarte buiskoppelingen. En de kleur zwart hebben we in twee variaties:zwart mat en zwart glimmend. 

Met deze verschillende materialen kunt u van alles maken: van steigerbuis tafels tot bijpassende stoelen, trendy en robuust meubilair en bijvoorbeeld ook winkelinrichtingen. Door buizen te combineren met steigerhout ontstaat een stoere look die op dit moment heel populair is.

NU kopen

Vergeet u niet ook te kijken naar ons aanbod aan steigerbuis koppelingen en accessoires, zoals ronde voetplaten. We hebben ook mooi geprijsde steigerhouten planken, zodat u alle benodigdheden voor uw project in één keer kunt kopen. Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, dan heeft u de volgende dag uw bestelling al in huis. Voor de precieze levertijd, voorwaarden en betaalmethodes kijkt u onderaan deze pagina bij Bestelinformatie.

Aluminium steigerbuis

zwarte SteigerbuisWilt u een aluminium steigerbuis kopen? Aluminium buizen zijn fijne lichtgewicht buizen. Op die manier wordt onnodig gewicht bespaard. Bij het gebruik van de aluminium steigerbuis moet altijd rekening worden gehouden dat de buis op lange afstand wat meer doorbuigt dan de stalen variant. Het is daarom aan te raden een aluminium buis van maximaal 150 centimeter te gebruiken. 

Sterke, stalen steigerbuis

zwarte steigerbuizenBij Tubeclamps kunt u sterke stalen buizen kopen. Een sterke, stalen steigerbuis is geschikt voor bijvoorbeeld in de bouw. Een stalen buis is stabieler dan zijn aluminium en houten tegenhangers. De stalen variant is veelvuldig in te zetten. Stalen buizen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor kledingrekken, zowel thuis als in kledingzaken. Ook voor kapstokken en tafels zijn ze perfect te gebruiken. Laat uzelf inspireren door onze modieuze stalen zwarte steigerpijp!

De stalen buizen zijn vanaf heden beschikbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren:

Nieuw: de houten steigerbuis

De houten steigerbuis is nieuw in ons assortiment. Wanneer u graag zelf steigerhouten meubelen maakt, is een stevige buis die meekleurt met de rest van de materialen een goede optie. Deze buis heeft een stoere, stevige en robuuste uitstraling, zoals steigerhouten meubelen bedoeld zijn. Van deze populaire houten buizen hebben wij een selectie gemaakt, zodat u ze gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen. 

De juiste steigerbuis voor u

zwarte steigerbuis op maatEen stalen buis is ideaal voor kledingrekken, omdat kleerhangers hier goed over heen glijden. Aluminium buizen zijn lichtgewicht buizen, die perfect zijn voor reclameframes, zowel binnen als buiten. Houten buizen kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld meubelen, zoals steigerhout tafels.

 Bekijk ons assortiment

Kwaliteit voor u op maat

stalen zwarte steigerbuisNiet voor niets zijn onze hoogwaardige producten bijna zestig jaar later nog steeds dé standaard in tal van branches: van de scheepsbouw tot reclamemakers en van de meubelmakerij tot doe-het-zelvers. In ons assortiment vindt u een varia aan de beste buizen. Wat uw wens of probleem ook is, met Tubeclamps maakt u het eenvoudig zelf. Wij zoeken graag met u naar een passende steigerbuis, geheel op maat en precies naar uw wensen.

vandaag besteld, morgen in huis!

Weet u al precies welke producten u wilt kopen? In onze webshop kunt u snel en eenvoudig de door u gewilde buizen bestellen. Maak in het menu een keuze uit de drie beschikbare soorten, geef aan welke doorsnede u nodig heeft en natuurlijk welk aantal u wilt bestellen en wij maken uw bestelling in orde.

Steigerbuis kopen online

Wie online koopt bij Tubeclamps, profiteert van scherpe prijzen. Want waarom zouden wij onze groothandelsprijzen voor u als consument duurder maken? Ook particulieren kunnen uw wens bij ons volledig op maat (laten) ontwerpen. Via onze Steigerbuis Wizard kunt u aangeven wat u precies zoekt, dan maken wij een passende offerte. U krijgt bij ons altijd een volledig op maat ontworpen product, voor de beste prijs. 

Zelf maken of door ons laten maken!

Wat u ook bestelt, onze producten zijn eenvoudig in elkaar te zetten en te hergebruiken. Bent u niet overtuigd van uw kunnen of heeft u twee linkerhanden? Of is gebrek aan tijd juist een probleem? Wij kunnen elke steigerpijp op maat maken zodat u kunt kiezen voor een volledig of deels gemonteerd product. Alles is mogelijk bij Tubeclamps. Zie ook informatie over bouwsteigers. 

Meer weten? Neem contact op

De trend van buizen kopen en steigerhout kopen willen we via onze webshop ook voor u aantrekkelijk en bereikbaar maken. Onze jarenlange kennis en ervaring delen we graag met u. Wij willen de passie voor ons vakmanschap overdragen, u inspireren tot het maken van uw eigen meubels en oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies.