• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

STEIGERPIJP ONLINE KOPEN: GOEDKOOP EN SNEL

Wilt u online een Steigerpijp kopen? Dat doet u eenvoudig en online bij Tubeclamps.nl. Bent u al een tijdje op zoek naar steigerpijpen, maar wilt u er niet teveel voor betalen? Wij hebben alles voor het maken van een steigerpijp tafel, een kapstok of ander meubilair. 

VERSCHILLENDE STEIGERPIJPMATERIALEN 

Een steigerpijp van aluminium, staal of hout? Wij hebben alle soorten steigerpijpen in ons assortiment die u kunt kopen. Daarnaast bieden we ook producten op maat. Tubeclamps biedt maar liefst vier soorten steigerpijp materialen:
•    Stalen steigerpijpen
•    Aluminium steigerpijpen
•    Zwarte steigerpijpen
•    Houten steigerpijpen

stijgerpijpMet deze verschillende materialen kunt u van alles maken: van steigerpijp tafels tot bijpassende stoelen, trendy en robuust meubilair en bijvoorbeeld ook winkelinrichtingen. Door steigerpijpen te combineren met steigerhout ontstaat een stoere look, die op dit moment heel populair is.

STEIGERPIJPEN ONLINE BESTELLEN

Een steigerpijp en aanverwante producten kunt u eenvoudig online via onze webshop bestellen!

bekijk ons assortiment

Naast de verschillende soorten steigerpijpen bieden we ook een zeer ruim assortiment aan, aan stijgerpijpkoppelingen en stijgerpijp aanverwante accessoires. Als u op werkdagen voor 15.00 uur bestelt, dan heeft u de volgende dag uw bestelling al in huis. Voor de precieze levertijd, voorwaarden en betaalmethodes kijkt u onderaan deze pagina bij Bestelinformatie.

stijgerpijp VOOR EEN IEDER IS ER DE JUISTE STEIGERPIJP

 Als u een kledingrek wilt waar de kleerhangers goed overheen glijden, dan is een stalen steigerpijp ideaal. Voor bijvoorbeeld meubelen, zoals steigerhout tafels, kunnen houten buizen gebruikt worden. En perfect voor reclameframes, zowel binnen als buiten, zijn aluminium steigerpijpen (lichtgewicht buizen) perfect.
 
Nu kopen

OP MAAT kwaliteit voor u

Heeft u een wens of een probleem, met Tubeclamps maakt u het eenvoudig zelf. Samen met u zoeken wij graag naar een passende steigerpijp, geheel op maat en precies naar uw wensen. Onze hoogwaardige producten zijn niet voor niets bijna zestig jaar later nog steeds dé standaard in tal van branches: van de scheepsbouw tot reclamemakers en van de meubelmakerij tot doe-het-zelvers. Wij hebben in ons assortiment een verscheidenheid van de beste steigerpijpen. 

STEIGERPIJP STAAL

Via onze webshop Tubeclamps.nl kunt u sterke stalen steigerpijpen kopen. Voor bijvoorbeeld in de bouw is een sterke, stalen steigerpijp geschikt. Een stalen buis is stabieler dan zijn aluminium en houten tegenhangers. De stalen variant is veelvuldig in te zetten. Stalen steigerpijpen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt voor kledingrekken, zowel thuis als in kledingzaken. Tevens zijn ze ook perfect te gebruiken voor kapstokken en tafels. Laat uzelf inspireren door onze modieuze stalen steigerpijp, ook in het zwart verkrijgbaar!

STEIGERPIJP ALUMINIUM

stijgerpijp Wilt u een aluminium steigerpijp kopen? Aluminium steigerpijpen zijn  fijne lichtgewicht buizen. Op die manier wordt onnodig gewicht  bespaard. Er moet bij het gebruik van de aluminium steigerpijp altijd  rekening worden gehouden dat de buis op lange afstand wat meer  doorbuigt dan de  stalen variant. Daarom raden wij u aan een  aluminium buis van maximaal 150 centimeter te gebruiken. 

STEIGERPIJP HOUTEN (nieuw)

stijgerpijpIn ons assortiment hebben wij een nieuw soort steigerpijp, de houten steigerpijp. Deze houten buis heeft een stoere, stevige en robuuste uitstraling en kleurt mee met de rest van de steigerhouten materialen. Wanneer u graag zelf steigerhouten meubelen maakt, is deze stevige buis een goede optie. Van deze populaire houten steigerpijpen hebben wij een selectie gemaakt, zodat u ze gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen. 

SINDS 1960 STEIGERPIJP SPECIALIST

Onze passie en ervaring is al terug te vinden in 1953. Toen begonnen we in koeienstallen met het toepassen van steigerpijpen. Het viel op hoe ijzersterk deze pijpen waren en al snel werden de buizen ook voor heel andere doeleinden gebruikt. Onze kennis op het gebied van steigerhout en -buizen reikt ver: Tubeclamps is sinds 1960 dé specialist.

STEIGERPIJPEN MORGEN AL IN HUIS

Als u al precies weet welke steigerpijpen u wilt kopen, dan kunt in onze webshop u snel en eenvoudig de door u gewenste buizen bestellen. In het menu kunt u een keuze maken uit de drie beschikbare soorten. Geef daarin aan welke doorsnede u nodig heeft en natuurlijk hoeveel u er wilt bestellen en wij maken uw bestelling in orde.

WILT U MEER WETEN? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Wij willen u graag inspireren tot het maken van uw eigen meubilair en oplossingen. Via onze webshop willen wij de trend van steigerpijpen kopen en steigerhout kopen ook voor u aantrekkelijk en bereikbaar maken. Wij delen graag onze jarenlange kennis en ervaring met u en willen de passie voor ons vakmanschap overdragen. Voor deskundig advies neemt u gerust contact met ons op.

Deskundig advies