• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

Steigerbuizen staal

Steigerbuizen staal

Onze steigerbuizen op maat zijn direct online te bestellen vanaf 50 mm tot en met 6.000 mm in staal. 
Prijzen zijn per meter.

 

Zaagsnede voor alle Steigerbuizen

De handelslengte is 6 meter ( 6.000 mm). Alle lengtes kleiner dan 6.000 mm worden gezaagd. Er wordt dan een prijs per zaagsnede gerekend. Prijs per zaagsnede is € 0,45 exclusief BTW.

€ 4,12 Exclusief BTW
€ 4,99 Inclusief BTW

Wil je zelf iets van steigerbuis maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Stalen buis
Bij Tubeclamps vindt u alle verschillende steigerbuizen én de benodigdheden om ermee aan de slag te gaan. Zoals de stalen steigerbuizen in verschillende maten. Met deze gegalvaniseerde buis bouwt u de mooiste meubels. In combinatie met de verschillende stalen koppelingen is alles mogelijk. En uiteraard
koopt u bij ons altijd de beste kwaliteit stalen steigerpijp voor de scherpste prijs.

Vragen over de steigerbuis staal? U kunt contact met ons opnemen via het chatscherm. Type direct uw vraag in. Of bel tijdens kantooruren naar 0318 - 50 42 81. We staan voor u klaar.

Stalen buizen kopen
Er zijn al heel veel mogelijkheden met stalen steigerpijp, maar door onze collectie buizen én koppelingen met verschillende diameters zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Tubeclamps koopt u gelijk de bijpassende stalen koppelingen en andere benodigdheden. Bekijk onze stalen koppelingen eens. Heel eenvoudig bouwt u oersterke meubels die een industriële sfeer aan uw woning of kantoor geven.

Steigerbuis staal diameters
Door ons brede assortiment stalen steigerbuizen is er altijd een maat die bij uw project past.

• Buis staal 21,3 diameter
• Buis staal 26,9 diameter
• Buis staal 33,7 diameter
• Buis staal 42,4 diameter
• Buis staal 48,3 diameter
• Buis staal 60,3 diameter

Koppelingen voor alle mogelijkheden
Gaat u zelf een meubel ontwerpen, dan hoeft u alleen rekening te houden met uw huis en smaak. Het antwoord op de vraag wat er mogelijk is met steigerbuis is heel eenvoudig: alles. Bij de verschillende diameters buizen hebben we namelijk ook een zeer uitgebreide collectie koppelingen, waardoor iedere hoek
en verbinding te realiseren is. Ontdek direct de steigerbuis koppelingen van staal. De overige producten, die ruimschoots in verschillende variaties aanwezig zijn, maken uw ontwerp af. Denk hierbij aan schroeven, afdekdoppen, beits en steigerplanken.

Gegalvaniseerde buis ook voor buiten
Naast alle mogelijkheden voor uw interieur, kunt u de thermisch verzinkte buis ook buiten gebruiken. Wat denkt u van een bijzondere tuintafel of buitenkast voor planten? Het zink om de buis heen zorgt ervoor dat de buis niet roest en uw meubel niet verandert onder invloed van het weer. U kunt dus ook de hele zomer genieten van deze stalen buis.

Makkelijk te creëren en monteren
Zelfs met twee linkerhanden creëert u een prachtig, sterk meubel van de stalen steigerpijp. U schuift de buis in de koppeling en schroeft deze vast. Zo eenvoudig is het. Onze meubels leveren we als bouwpakket, met een duidelijke handleiding. Voor uw zelf ontworpen meubels leveren we de buizen op maat aan, zodat u niet zelf hoeft te zagen.

Bestel de stalen buizen direct
In onze one-stop-shop koopt u niet alleen de verzinkte buizen, maar ook alle andere benodigdheden voor uw meubel. En dan ook nog eens alles van de beste kwaliteit. Bestelt u de steigerbuis staal voor 15.00 uur, dan heeft u deze de volgende werkdag in huis. Deze snelle levering bieden we omdat er niets leuker is dan zo snel mogelijk aan de slag te gaan met uw topontwerp! Veel plezier.