• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

Steigerhout

Wil je zelf iets van steigerbuis maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Steigerhout
Wilt u iets maken van hout? Kies dan voor steigerhout. Deze trendy houtsoort geeft ieder meubel extra sfeer. Er zijn altijd steigerhout planken die bij uw smaak passen, zoals steigerhout nieuw, gebruikt of verouderd. U kunt het ook een kleur geven. Met gemak maakt u bijvoorbeeld van een plank steigerhout het perfecte tafelblad voor op uw tafel van steigerbuis. Er is heel veel mogelijk. Nieuw steigerhout in combinatie met steigerbuizen zorgt altijd voor een origineel contrast. Koop nu uw steigerhout online, dan kunt u morgen aan de slag!

Steigerplanken
Tubeclamps biedt verschillende soorten steigerplanken. Hierdoor kunt u niet alleen maken wat u wilt, maar het hout is ook perfect aan te passen aan uw smaak. Daarnaast bestelt u bij ons alles wat u nodig heeft om uw perfecte meubel te maken. Bekijk onze collectie steigerbuizen eens. En neem een kijkje bij onze overige producten voor de finishing touch van uw meubel. Eenvoudig maakt u een hip, trendy meubel dat helemaal bij uw interieur past.

Steigerhout soorten
Steigerhout nieuw is bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten. Daarnaast is het met gemak naar smaak nog meer aan te passen. Bij Tubeclamps vindt u gebruikt, grijs, gekramd en nieuw steigerhout. Dit maakt dat er altijd een soort steigerhout is die bij u past. En, heel belangrijk, het zorgt ervoor dat u alles kunt maken wat u wilt.

Steigerhout maten
De sterke, stevige planken wegen 3 kilo per meter:

• Steigerplank vintage, afmeting: 250 x 20 x 3 cm.
• Steigerhout nieuw, afmeting: 250 x 20 x 3 cm.
• Gebruikte steigerplank, afmeting: 250 x 20 x 3 cm.

Alles is mogelijk met steigerhout
Steigers zijn allang niet meer de enige constructies waar steigerplanken voor gebruikt worden. De laatste jaren worden de planken ook toegepast in het interieur. Terecht, want deze stoere planken steigerhout geven uw huis een sfeervolle touch. Omdat het sterk hout is, kunt u er hele meubels van maken. Maar u kunt het ook gebruiken in een steigerbuismeubel. Als tafelblad of kastplank.

Morgen uw steigerplanken in huis
Bent u enthousiast over steigerhout planken, dan kunt u waarschijnlijk niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Goed nieuws! Als u vandaag voor 15.00 uur steigerhout online bestelt, heeft u de planken de volgende werkdag al in huis. Natuurlijk geldt dit ook voor de andere producten in onze online shop. Kies daarom nu gelijk welke plank het beste bij uw smaak past. Kiest u voor vintage of voor bijvoorbeeld antracietgrijs?

Kwalitatieve producten
Voor ons is het belangrijk dat u tevreden bent met uw bestelling. Daarom leveren we alleen de beste kwaliteit en zetten we alles op alles om de beste service te leveren. Heeft u een vraag, dan staat onze klantenservice klaar om u te helpen. Belt u naar 0318 - 50 42 81 (bereikbaar van 8.30 tot 16.00 uur).