• Voor 15.00 uur besteld...morgen in huis
  • 1.980 m2 magazijn
Telefoonnummer: 0318-504281
Leeg
Totaal: € 0,00
  • Zwart
  • Staal
  • Goud
  • Wit
  • Hout

Rondhout

Rondhout Grenen 34 en 42

Rondhout Grenen 34 en 42 mm

Rondhout Grenen 27

Rondhout Grenen 27 mm

Wil je zelf iets van steigerbuis maken? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Rondhout
Bij Tubeclamps vindt u onder andere steigerbuizen en houten planken. Maar ook een combinatie hiervan. Kent u houten palen? Deze houten palen rond zijn ook perfect geschikt om schitterende meubels mee te maken. U combineert ronde houten palen eenvoudig met de verschillende soorten steigerbuiskoppelingen. Rondhout kopen? Morgen kunt u de palen en bijpassende materialen in huis hebben, als u ze vandaag voor 15.00 uur bestelt. We doen er alles aan om te zorgen dat u heel snel van uw eigen meubel kunt genieten. Vragen beantwoorden we uiteraard met plezier. Neem contact op met onze klantenservice: 0318 - 50 42 81.

Rond hout
Heeft u een idee voor een meubel, maar is dit niet te koop? Dan maakt u het gewoon zelf. Door onze uitgebreide collectie steigerbuizen, steigerplanken, koppelingen en overige materialen is alles mogelijk. Bekijk onze collectie steigerhout eens. Uiteindelijk is het zelf maken van een meubel ook veel leuker dan het in de winkel kopen. Groot voordeel is dat u het totaal aanpast aan uw smaak en interieur.

Gebruik van rondhout
Het verschil tussen de ronde houten en alle andere steigerbuizen is uiteraard het materiaal. Maar ook zijn de houten buizen niet hol van binnen, waardoor het eigenlijk rondhouten palen zijn. Toch kunt u ze voor dezelfde toepassingen gebruiken als die waarvoor u steigerbuizen gebruikt. Eenvoudig bouwt u in combinatie met de steigerbuiskoppelingen alle soorten meubels die u maar wenst. Dit kunt u dan weer aanvullen met steigerhout planken. En alles is te koop op Tubeclamps. Ontdek nu onze collectie steigerhout en steigerbuiskoppelingen.

Maten houten palen
U kunt kiezen uit drie maten houten palen rond:

• Rondhout grenen Ø 27 mm (max. 2,65 meter)
• Rondhout grenen Ø 34 mm (max. 4,2 meter)
• Rondhout grenen Ø 42 mm (max. 4,2 meter)

Houten palen op maat
Net als alle steigerbuizen leveren we de ronde houten palen in de juiste lengte. Tot op de millimeter nauwkeurig zelfs. Dit maakt het maken van uw eigen meubel nog eenvoudiger voor u.

De beste producten en service
Van rondhout tot los schroefje, alle materialen die u bij Tubeclamps koopt zijn van de allerbeste kwaliteit. Hiermee garanderen we dat wat u maakt altijd in de basis perfect is. Om te zorgen dat u ook veilig bouwt, kunnen we u adviseren bij uw ontwerp en de keuze van de passende materialen. Neem gelijk contact op met onze klantenservice via 0318 - 50 42 81 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur). Voor specifieke wensen staan we ook klaar. We doen er alles aan om te zorgen dat u het perfecte meubel kunt maken. Rondhout kopen? Doe het direct!